EFT Centrum Noord Nederland geopend!

Welkom op de website van het EFT Centrum Noord-Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in Emotionally Focused Couples Therapie (EFT), een methode die tot doel heeft de emotionele verbondenheid tussen partners te herstellen en/of te versterken. Deze manier van werken onderscheidt zich in ons vakgebied door een groot positief effect met nauwelijks terugval. Wij bieden zowel EFT therapie aan als de bekende relatietraining Houd me vast. Ook kunnen wij u helpen met verbetering van de emotionele band binnen het gezin/de familie.

Ons werkgebied bevindt zich nu in een groot deel van Noord-Holland en de regio rondom Amsterdam. Als ervaren en enthousiaste EFT therapeuten hebben wij ons bij elkaar aangesloten om meer deskundigheid, kwaliteitszorg en klantvriendelijkheid te kunnen bieden. Samen zijn we meer en flexibeler. Dit bevordert een snelle aanpak van de vragen en zorgen waarmee u ons benadert, over de onderlinge relatie met uw partner. Wij hebben een nauwe samenwerking met het bekende EFT centrum Zuid-Nederland, te herkennen aan onze naam en logo. De grote verandering en vooruitgang in relatietherapie die EFT grondlegger Sue Johnson ons gebracht heeft is mede dankzij dit centrum verspreid.

Dit willen wij ook in onze regio voortzetten.

Over wie wij zijn leest u meer onder EFT Experts.

Ons aanbod betreft in de eerste plaats therapie en training  aan partners en gezinnen/families volgens de werkwijze van EFT en geïnspireerd door collectieve voortschrijdende ervaring in ons vak. Zie verder onder EFT Explore.

Daarnaast is het mogelijk opleidingen en supervisie te volgen onder leiding van een internationaal erkende EFT trainer en EFT supervisors.  Ook doen wij mee aan diverse wetenschappelijke onderzoeken die de toepassingsmogelijkheden van EFT bevorderen. Meer informatie onder EFT Explain.

Wij bieden graag de mogelijkheid om in crisissituaties en prangende dilemma’s met een of meer snelle consultaties uitkomst te bieden. Zie EFT Expres.

Op zoek naar therapie op basis van EFT?

Emotionally Focused Therapy richt zich op emoties, het begrijpen van de liefde en de verbinding binnen de partnerrelatie. Aanmelden. Wilt u eerst meer weten, of direct aanmelden?

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.